vader

Aseară fiică-mea m-a făcut un tată ultra fericit. Mi-a văzut tricoul din poză și a început Tati, ce seamăna ăsta cu Vadăr, îmi place mult! Vreau să văd și eu filmele cu star wărs. Am impresia că știe de ele din serialul de desene animate e pe Nikelodeon (sau care canal de desene o fi)

Deci vă spun, a crescut inima în mine cât o gogoașă, vă dați seama că FATA MEA e fan Star Wars și încă nu a împlinit 6 ani? Așa că în weekend trebuie să fac maraton Star Wars cu moștenitoarea Ametcea, vreau, nu vreau. Bine, vreau, normal :mrgreen:

Problema e că moștenitoarea știe literele, mai deslușește cuvinte, dar nu e capabilă să citească și nici nu o interesează foarte tare. Deci mi-ar fi foarte de ajutor să găsesc un pack de Star Wars dublat în limba română. Știu CU SIGURANȚĂ că există cel puțin episoadele IV, V și VI, dublate de doamna Irina Margareta-Nistor, supranumită și Margarina-Dristor (doamna citește și nu se supără, știe că mi-e dragă, ATÂTA umor are).

Așa că, un help ceva? Mă interesează inclusiv de cumpărat, dacă e, că mai am unul care vine puternic din urmă și în maxim un an, va trebui să i-l prezint și lui pe Anakin Skywalker și să îi fac aia cu ANDREI, SUNT…TATĂL TĂU…

A, și dacă vă interesează părerea mea despre următorul Star Wars, care apare pe 18 decembrie, să știți că nu sunt extraordinar de excitat. Franciza a fost cumpărată de Disney, pe vreo câteva miliarde de dolari, iar George Lucas nu are absolut nicio contribuție la ce iese acum.

Iar asta e destul de rău. Pentru că omul ăsta are un fir epic în cap care durează de 40 de ani. Gândiți-vă că nu a făcut episoadele I, II și III atunci pentru că nu avea mijloacele tehnice necesare și a decis să aștepte până când se va inventa ce are el nevoie ca să își pună în prctică visele.

Mă îndoiesc că orice fel de scenarist Disney, cât de bine plătit ar fi, poate gândi și duce mai departe ideea lui Lucas.
Așa că am mari rezerve și chiar nu cred că voi fi foarte satisfăcut. Și da, ideea e de băga un erou principal negru e o idioțenie de corectitudine politică absolut caracteristică Disney. Mă aștept ca, pe viitor, să avem și niște musulmani iubitori.

Care nu se vor arunca în aer pe Millenium Falcon, pentru că islamul e religia păcii.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.