Ieri, fratele meu a fost la ambasada SUA să îşi ia viza, pentru că pleacă iar în voiaj.

Poate nu ştiaţi, dar viza de US costă 139 USD: Asta aşa, ca idee. Plus hărţuiala de acte, interogatoriile şi alte porcării, de parcă ai merge în rai, nu într-un jeg de ţară.

Şi cât l-am aşteptat, iese din ambasada o pizduţă blondă, fericităăăăă nevoie mare, traversează Batiştei şi începe să ţipe:

– Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, mi-au dat pe 10 ani!!! Pe 10 ani mami!!! Dumnezeule, sunt atât de fericită!!!!!!!!!! Cred că o să leşin de fericire!!!

În timpul ăsta, îşi dădea palme peste faţă şi ţopăia ca vacile alea americance din filme când se întâlnesc la McDonalds, să mai îngurgiteze un hamburger şi o Cola Light.

Iar tatăl sau bunicul, foarte serios, spune:

– Ţi-am spus, dragă, că nu o să ai probleme. Noi suntem o familie onorabilă, avem recomandări ferme. Te rog să te gândeşti că este o imensă onoare pentru tine ceea ce ţi s-a întâmplat şi să apreciezi la adevărata valoare.

No, eu am zis că nu o să mai vorbesc urât pe blog, dar cât de bou să fii, încât să consideri o onoare asta? Cât de vacă să fii să ţopăi ca o cretină de fericire că unii ţi-au luat nişte bani ca să intri la ei în ţară??

Asta desigur, în timp ce cetăţenii americani nu au nevoie de viză, nu pot fi judecaţi în rromânia şi în general, sunt stăpâni absoluţi pe unde merg.

Mi-a venit să vomit.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.