Curtea Constituțională a României a decis, în ședința de marți, că foștii ofițeri de informații din serviciile secrete (SRI, SIE etc) pot ocupa funcții de conducere în judecătorii, tribunale, curți de apel și parchete.

Practic, s-a dat mână liberă la invadarea magistraturii la cele mai înalte niveluri. Un ofițer de informații va rămâne întotdeauna un ofițer de informații, nu există Vai, mi-am dat demisia, gata, sunt liber și curat. Prin urmare, omul ăla are o agendă și execută niște ordine. Așa cum eu și judecătorii de la curtea constituțională, de altfel.

Nicușor Dan nu s-a prezentat la dezbaterea de la TVR Info și l-a trimis în locul lui pe puștiul care îi făcea campanie lui Mircea Geoană la alegerile trecute.

Nicușor Dan pare că face tot ce îi stă în putință ca să nu câștige alegerile, indiferent cât de mult vor votanții lui. Sigur, oamenii cu capul pe umeri nu își schimbă votul în funcție de acțiunile sau inacțiunile din campania electorală, dar există o majoritate care abia așteaptă să voteze cu PSD, așteaptă doar un mic push, o scânteioară și pac, gata, nu se mai poate, bro, cu Nicușor.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.

Pe scurt

Loading RSS Feed

4 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1

    Au fost infiltrați întotdeauna în justiție, acum au legitimitate.
    Cantitatea de kkaturi pe care le fac ND și EL pare nelimitata, și abia a început campania.

    7
  2. #2

    Fix la asta ma gândeam de dimineață. Liber la infiltrari in magistratura.

    1
  3. #3

    Am avut zece ani un presedinte de tara turnator la securitate si n-am vazut pe nimeni prea deranjat de treaba asta, ba inca multi se uita in gura lui, omul a fost ales si europarlamentar, inca ne da lectii pe la emisiuni televizate si pe internet, in loc sa fie la puscarie, asa ca nu vad care e problema cu fostii ofiteri.

    10
  4. #4

    Sigur, oamenii cu capul pe umeri nu își schimbă votul în funcție de acțiunile sau inacțiunile din campania electorală

    Actually… d-asta e campanie electorală, să punem întrebări și să primim ceva răspunsuri. Să ne convingă candidatul că ar fi bun de președinte.

    “O să facem romania onestă”
    “Super, Nicușoare… cum?”
    “…”

    “Un președinte care să aducă împreună diferitele Românii. ”
    “Aplauze furtunoase, Nicușoare, ce înseamnă asta? CUM!?”
    “…”

    (Înlocuiți “Nicușoare” cu orice candidat și o să fie cam la fel dialogul)

Adaugă comentariu

Dacă ești la primele comentarii aici, nu încerca să faci pe deșteptul

  • Comentacii pesedisti nu sunt bineveniti
  • Nu incerca sa fii mai arogant decat mine, la mine in casa
  • Linkurile sunt foarte utile, daca nu sunt spam




This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.