Prin natura vârstei, am scăpat de stresul romantismelor și fornicației în anul de grație 2024, sunt un happily married man de zeci de ani, intenționez să ies din această căsnicie cu picioarele înainte și, având în vedere că nevastă-mea e puțin mai tânără decât mine, să ies și primul.

Dar am prieteni care acționează în domeniu și muncesc zilnci pe plantațiile de Tinder și Bumble, umflând musculatura arătătoarelor de la swipeuri left și right (nu mai știu exact care ce face, sorry), iar informațiile de la firul ierbii sunt triste.

Se pare că trendul din state, cel în care bărbatul trebuie să aibă peste 1.80, salariu anual din 6 cifre, în euro și să bage sute de mii în nunta ei de vis s-a mutat și pe plaiurile miorițiano-carpato-danubiano-pontice, iar doamnele și domnișoarele noastre, pe lângă relații deschise, visează și la chestii de astea, ele oferind, în schimb, un orificiu util, poate 2. Și prezența grațioasă.

În plus, fantastic de deplasată mi se pare tâmpenia asta cu nunta care trebuie neapărat să coste nuștiucât, diamant de x carate, pentru că trebuie să demonstrezi că poți să întreții o familie. Tâmpițelele nerealizând că, de banii ăia, ar putea face tone de lucruri utile și frumoase.

Bine, nu mai zic că s-a umplut tinderul de prostituate pe față, fără nicio greață.

Pățiți, treceți prin de astea?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.