Fostul ministru al Sănătății, Nelu Tătaru, este anchetat de DNA pentru luare de mită de la pacienți, sub formă de sume mici de bani sau produse agricole, precizează surse G4Media. Procurorii ar avea peste 100 de acte materiale în acest caz.
La perchezițiile efectuate la sediul DNA Iași ar fi fost găsite și înregistrări video care îl prezintă pe Tătaru în timp ce ar lua mită, spun sursele G4Media. Acesta urmează să fie audiat de procurori. În ultima sa declarație de avere apare că deține două apartamente, conturi bancare și împrumuturi în valoare totală de peste un milion de lei.

Din păcate, nici măcar ură nu mai am în mine, mă simt golit. Un porc care ne-a ținut în casă 3 ani, care a impus haotic un fel dement de legislație în care eram amendați pentru că ne duceam soțiile la muncă cu mașinile personale, pentru că era mult mai sigur pentru ele și pentru ceilalți dacă mergeau cu autobuzul. Soțiile fiind asistente la spital.

Nici măcar să îl văd în pârnaie nu m-ar bucura. Poate doar cu picioarele înainte.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.