Nu m-am dat în vânt după primul Joker, dar l-am văzut, pe bani, la cinema. Nu îmi place neapărat Joaquin Phoenix, ca actor, mi se pare foarte teatral, foarte Al Pacino, look at me, vedeți ce genial sunt, ce incredibil, CE INCREDIBIL!! YOU CANT HANDLE THE TRUTH! Dar pot recunoaște că e un actor bun și face filme, în general, bune. Așa că am văzut primul Joker, am aplaudat performanța, zbaterea, zbuciumul etc și aia a fost.

Și a venit și Joker 2. Vă dați seama că, cineva, cândva, undeva, s-a gândit Bă, cum să facem noi să fie o continuare memorabilă la Joker? HAI SĂ ÎL FACEM MUZICAL! Și să o adăugăm și pe Lady Gaga în distribuție! Și cam aia a fost. Joker e muzical. Și Lady Gaga zici că e Maia Morgenstern, atât de prost joacă.

Dacă nu ați apucat să dați banii să îl vedeți, nu o faceți, că o să regretați toate cele 15 minute petrecute în sală, până când încep să vă sângereze ochii și urechile și plecați. Mergeți și dați banii la o cerșetoare, ceva, lăsați-i ca șpagă vreunei vânzătoare frumoase, care vă place sau folosiți-i ca hârtie igienică, să vă puteți lăuda că, la un moment al vieții, erați atât de nabab. Dar nu la Joker 2.

La Megalopolis aveam speranțe bazate pe faptul că na, e vorba, totuși, de Coppola și, mai mult de atât, e făcut din banii personali ai lui Coppola, deci omul chiar a crezut în proiectul ăsta.
Bă băieț.

Bă băieț, vă zic…nu am știut exact dacă e corect să râzi la astfel de drame, mai ales că Adam Driver e un actor bunicel, dacă îl ții într-o anumită gamă de roluri. Nu știu, nu am putut să văd până la capăt, spiritul meu de sacrificiu, pentru artă, nu e atât de puternic.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.