O mai țineți minte pe fosta starletă TV, Mihaela Rădulescu, adversara de moarte a Andreei Marin?


Foto: zoso.ro

Poate vreți să mai știți despre activitățile doamnei, așa, comemorativ, ca pentru moaște. Well, am primit un printscreen de la un utilizator de twitter, actualmente blocat de doamna Rădulescu.

Fosta divă este ocupată să se prefacă a fi evreică pe twitter. Și tot contul ei este plin de chestii de astea, cu evreii care fac și dreg și să facem și dregem, și ostatici, și Bibi Netaniahu și tot tacâmul. Problema e că singura legătură a doamnei cu iudaismul este faptul că a fost căsătorită cu un evreu, Elan Schwartzenberg, mafiot local, condamnat la închisoare în românia și fugit în Israel, cu care are un copil. Și nici măcar copilul ăla nu este considerat evreu, având în vedere că, în religia locală, ești evreu doar dacă ești născut din mamă evreică. Iar doamna Rădulescu este născută din doi români get și beget, Florin Ţiganu și Marilena Țiganu.

M-a distrat chestia asta, pentru că, pe ea, legal, încă o cheamă Rădulescu, a avut proces cu deținătorul numelui ca să și-l păstreze, nici măcar nu a luat numele lui Schwartzi ăla, dar îl folosește, pentru că îi convine scopurilor actuale. Mi se pare cel puțin penibil. În loc să îți savurezi pensiile alimentare și să îi provoci plăceri nebănuite domnului Felix Baumgartner, vrei să ieși în evidență măcar pe twitter.

Sad. O generație care a îmbătrânit urât.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.