Știți că, în românia, dacă ai ghinionul să te atace cineva pe stradă, fără să faci nimic, efectiv îți iei bătaie degeaba, că se plictisește o cioa un domn de bine, dacă ai ghinionul să nu iei bătaie până intri în spital, vine poliția și vă prinde pe amândoi în timp ce vă loviți reciproc, tu cu capul în pumnul lui, iei amendă pentru că te-ai bătut și pentru tulburarea liniștii publice. Pe loc, frumos, fără discuții, nu îți convine, scrie acasă. Și nu ai ce face, nu ai cum demonstra, nu ai cui demonstra, nici măcar nu poți face o reclamație, altfel decât ca proces civil, pentru că organul deja a constatat.

Well, am râs ieri cu poftă.

Ați înțeles? La intrare la spitalul Pantelimon e un nene care verifică lumea la intrare. Domnul nene trebuia să scoată shpreiul din dotare și să îi bată pe toți cei 40 de cior*i domni care au intrat în spital, cu săbii și alte arme contondente, pentru că era de datoria sa. Nu a făcut-o, ghinion, a luat amendă dublă față de cât a luat spitalul, că a angajat doar un singur om pentru pază.

Iată, justiția s-a făcut și s-a efectuat, totul e bine. Și cior*le sunt bine, pagube minime

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.