Nu știu exact de ce se întâmplă ce se întâmplă acolo. Filmarea e din UK, L-ul acela din geam înseamnă că e mașină de școală. Biciclistul este, evident, gură mare și entitled, mai ales că e vorba de o femeie, deci poate să se dea zmeu cât de mult dorește, nu-i așa?

Iată că nu-i așa. Întotdeauna se poate da jos un pasager care să te poată da de pământ ca un pui de găină și să te facă să înțelegi că bătaia doare și gura mare nu ține loc de apărare fizică decât în filme. Sigur, toți detestăm bicicliștii, dar nu sunt deloc de acord cu chestia aia, efectiv putea să îl omoare, nici nu sunt sigur că nu a făcut-o, l-a dat cu capul de pământ cu toată forța și cu toată intenția. Are minim o comoție omul ăla.

Ideea e simplă. Nu mai fiți zmei la volan. Niciunul din voi, cei ce citiți rândurile astea, nu e vreun ninja. Dar chiar și dacă ați fi, ați ști, fără să vă spun eu, că întotdeauna se poate găsi cineva mai bun, mai puternic, mai odihnit, mai antrenat etc. Și puteți ajunge la pușcărie pe baza unui impuls stupid de moment. Faceți ca femeia care s-a întâlnit cu coafeza. Blocați ușa, filmați-l pe agresor, chemați poliția. Asta e tot. Nu vă faceți de râs la nimeni, nu vă cad gradele, nu pierdeți nicio competiție de tip Cel mai prost șofer de pe stradă.

Pentru bicicliști nu am niciun sfat, că ei sunt ocupați să își tragă chiloții de spandex.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.