Scriam ieri, mai mult de fun, despre așa zisa tentativă de asasinare a lui Trump, de către un băiat urcat pe un acoperiș, deși Serviciul Secret american, care îl protejează pe Trump cu un dispozitiv identiv cu cel pentru președinții în funcție, are lunetiști pe acoperișuri. Deși Serviciul Secret american a fost informat de către un cetățean că a văzut un tip pe un acoperiș, iar cetățeanului i s-a dat cu flit și praf de mers. Anyway, evident, nu are cum să fie așa, viața oamenilor e sfântă, Trump nu ar face asta etc. Singurul răspuns pe care îl am la astea este cel pus către grupul meu de prieteni de pe telegram, care sună mai bine video decât în scris.

Dar ziua a fost masiv distractivă, oricum. Niște băieți de pe twitter l-au descoperit pe asasin într-un filmuleț reclamă de la Blackrock. Pentru cine nu știe cine sunt Blackrock , sunt cea mai mare companie de investiții din lume, companie care, prin șantaj financiar, obligă companiile din portofoliul său, de multe triliarde, să urmeze agenda woke, gen decarbonificarea, trecerea la baterii sau, mai aproape de interesele voastre, împingerea în față a firmei de consultanță Sweetbaby.inc, obligând companiile de gaming, la care sunt investitori, să angajeze SBI pentru a face jocurile cât mai DEI. De aia în loc de eroi mișto și tipe frumoase, aveți, în jocuri, grase cu părul roșu și homosexuali flamboaianți.

Acesta e filmul, nu pun link către twitter pentru că nu mai am cont și oricum, nu poți face absolut nimic pe Twitter, dacă nu ai cont și vă știu cam contra Twitter și facebook.

[wonderplugin_video videotype=”mp4″ mp4=”https://storage.googleapis.com/praffdaddy/trump-asasinat.mp4″ webm=”” poster=”” lightbox=0 lightboxsize=1 lightboxwidth=960 lightboxheight=540 autoopen=0 autoopendelay=0 autoclose=0 lightboxtitle=”” lightboxgroup=”” lightboxshownavigation=0 showimage=”” lightboxoptions=”” videowidth=600 videoheight=400 keepaspectratio=1 autoplay=0 loop=0 videocss=”position:relative;display:block;background-color:#000;overflow:hidden;max-width:100%;margin:0 auto;” playbutton=”https://arhiblog.ro/wp-content/plugins/wonderplugin-video-embed/engine/playvideo-64-64-0.png”]

Sigur, poate fi o coincidență, poate fi un caz de mistaken identity sau poate fi real și cineva angajat la Blackrock, inamicul declarat al lui Trump, a ajuns să încerce să îl ucidă pe respectivul inamic. Se poate, pentru că tinerii, la vârsta asta, sunt, pur și simplu, imbecili și nu din vina lor, ci din cauză că nu au experiență de viață și pot fi manipulați foarte ușor în a se simți importanți.

După care, pentru ca distracția să fie completă, a apărut filmulețul cu agenta de la Serviciul Secret, care mai avea un pic și se împușca în picior, la cât de de proastă și împiedicată. Rezultatul direct al legislației care te obligă să angajezi femei în posturi care sunt, prin definiție, dedicate bărbaților. Îmi și imaginez cum îl lua toanta aia în cârcă pe Trump și fugea cu el la adăpost, în caz de nevoie.

Ce e cert?
Cert e că dacă democreții nu scot din poșețică un candidat de nivel Obama, eventual, poate, PE Michelle, pentru că Kamala Harris e și proastă, are și carisma unei cizme, nimeni nu o suferă, începând din ianuarie 2025 o să fie foarte, foarte distractiv să trăiești în Europa. Dacă nu vă dați seama de ce, mai bine, o să fie o surpriză și surprizele sunt frumoase. Mai căutați chestii despre Project 2025.

Ce voiam să zic eu, de fapt, este că mi s-a acrit până la nivelul cel mai de sus de acest tipar liberal de guvernare, tipar care îmi aduce doar impozite mari, DEI, woke, #metoo-uri tâmpite (accidental vorbind, brusc, am citit săptămâna trecută despre cum si-au adus aminte niste doamne despre cum le-a pus Neil Gaiman mana pe cur, in 1987 si au ramas traumatizate complet, ce soarta beată are bărbatul alb care da de bani la varsta a 2 a, in US. Inerent apar, pe loc si doamnele traumatizate sexual, acum 30-40 de ani, care isi cer drepturile.
Va dati seama cat de buna reputatie are Keanu Reeves, daca nici macar vulturii astia hoitari, care nu au vreo jena sa il ponegreasca si pe Iisus, pentru bani, nu se ating de el?)

Pur și simplu nu îmi mai place cum s-a modelat societatea în ultimii ani, având ca tipar ce se întâmplă prin US. Și dacă prețul pentru încetarea căcaturilor ăstora este ca dinastia Trump să stăpânească US vreo 20 de ani, sunt de acord cu acest sacrificiu și le urez colegilor americani mult, mult succes și să creadă în Dumnezeu ca în bancnota de 1 dolar. Păcat de faptul că Ucraina va fi dată pe tavă lui Putin, păcat de faptul că vestul, pentru a se proteja de ruși, ne va vinde, as usual, în sfera de influență rusă și vor reînălța bariera care era până în 1989. Dar și astea, la urma urmei, sunt, dpdv istoric, secundare. Ultimii 30 de ani au fost o lecție pentru noi toți, pentru ce înseamnă libertatea prost înțeleasă și ce se întâmplă când libertățile umane sunt lăsate în mâna activiștilor.

[wonderplugin_video videotype=”mp4″ mp4=”https://storage.googleapis.com/praffdaddy/joker.mp4″ webm=”” poster=”” lightbox=0 lightboxsize=1 lightboxwidth=960 lightboxheight=540 autoopen=0 autoopendelay=0 autoclose=0 lightboxtitle=”” lightboxgroup=”” lightboxshownavigation=0 showimage=”” lightboxoptions=”” videowidth=720 videoheight=400 keepaspectratio=1 autoplay=0 loop=0 videocss=”position:relative;display:block;background-color:#000;overflow:hidden;max-width:100%;margin:0 auto;” playbutton=”https://arhiblog.ro/wp-content/plugins/wonderplugin-video-embed/engine/playvideo-64-64-1.png”]

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.