A apărut ieri trailerul la Gâdilatorul 2, un alt film care nu ar fi trebuit să fie făcut, dar s-a făcut oricum, cashcow pe baza succesului avut de primul. Sigur, nu e vorba ca vreun producător de la Hollywood să înțeleagă că efectiv ne-am săturat de prequeluri, sequeluri, refaceri, variante, transformarea în tvshow și tot restul. Prin urmare, facem un film care nu are motivație să existe, nu are logică, nu are subiect, dar îl menționează pe Maximus de vreo 2 ori.

Și ce e mai stupid este că, din trailer, înțelegi tot filmul. Ca să vă scutesc de stres. Actualul gladiator, Paul Mescal, este fiul Lucillei din primul Gladiator, trimis la mama dreaq prin Africa, să trăiască acolo, aia nu am înțeles de ce, bănuiesc că pentru a-l ține departe de curte. În Africa, Gâdilatorul este luat prizonier și transformat în sclav de un general roman, Pedro Pascal care, bănuiesc, îi ucide și ce familie și-a făcut el acolo, printre africani. Ajunge la Roma ca sclav al unui negru foarte deștept și funny, pe nume Denzel Washington, negru care îi zice niște lucruri dure, dar dârze, care îl fac să înțeleagă care îi este scopul său pe acolo. Între timp îl recunoaște și mă-sa și îi zice ceva de Maximus, de ia el un gladius de pe un perete unde scria Maximus, Gladius cu care răzbună în stânga și în dreapta tot ce e de răzbunat. Cam atât, că nu vreau să vă zic că moare, că nu vă mai duceți să vedeți filmul.

E funny că toți albii din film sunt fie demenți, fie hoți, proști, dictatori, numai băiatul ăsta, educat în Africa, e dur, dar dârz, drept și neînfricat, alături de negrii din film.

Ce e mai trist, am citit un interviu cu Pedro Pascal, interviu bazat majoritar pe faptul că Paul Mescal este atât de ripped și atât de puternic că el, Pedro, nu ar mai vrea să lupte cu el, pentru că e atât de ripped.
Paul Mescal, fiind ripped:


Ca idee, încă un film pe care nici măcar nu o să îl descarc de pe torente, așa cum am făcut cu 300 part deux.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.