Mai țineți minte cum, anul trecut, SAGA Festival anunța chiar în ziua concertului, că bietul Lil Nas X nu mai cântă, pentru că este fff bolnav și nasol, iar Lil Nas X a cântat a doua zi la Glastonbury? Sigur nu mai țineți minte, pentru că sunteți români și aveți memoria unui caras auriu, cu sau fără barbă.

Cântăreaţa americană Nicki Minaj, unul dintre cei mai aşteptaţi artişti de la SAGA Festival din Bucureşti anunţă, duminică seară, că nu ajunge la concert, deşi toate biletele erau vândute.

“Din grijă pentru binele echipei noastre şi al meu personal, am fost sfătuită de echipa mea de securitate să nu mă deplasez la festivalul din România în această seară din cauza preocupărilor legate de siguranţă. Ca mamă, trebuie să mă asigur că iau decizii corecte pentru ca eu să ajung acasă la fiul meu şi pentru ca echipa mea să ajungă acasă la familiile lor. Să nu iau în considerare sfatul echipei de securitate în acest moment, pur şi simplu nu este ceea ce cred că ar trebui să fac. Vă iubesc şi vă mulţumesc pentru înţelegere şi sprijin”

Ce coincidență de kkt, și anul următor, capul de afiș al festivalului, cel care a vândut biletele, se retrage în ultimul moment, cu scuze și multă iubire, ne vedem la Londra.

SAGA Festival este o țeapă. De la început e țeapă. Citiți linkul de mai sus, amintiți-vă cum v-au mai luat banii aiurea și în 2023. Stați liniștiți, în loc de Nicki Minaj, o să cânte Adrian Daminescu.
Be safe outhere și nu uitați, pe baza faptului că voi sunteți fraieri și cumpărați bilete de la organizatorii de concerte din românia, fie ei Untold, Neversea sau SAGA, niște băieți deștepți din politică trăiesc foarte bine și își susțin nivelul de viață ridicat.

La mai mare.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.