• Facebook a acceptat o înțelegere pentru a închide un proces în care statul Texas a acuzat compania de folosirea recunoașterii faciale fără consimțământul utilizatorilor. Termenii înțelegerii, care, cel mai probabil, implică o sumă mare de bani, nu au fost făcuți publici.
  • Asta nu este justiție. Înseamnă că orice infracțiune este doar un cost of doing business și gravitatea infracțiunii ține doar de capacitatea financiară a infractorului. Nu zic că nu se practică și că, de fapt, nu acesta ar fi standardul în justiția modernă, vezi cazurile Mario Iorgulescu sau Vlad Pascu sau sau sau. Ci zic că una este să vezi o șpagă evidentă și să speri că lucrurile, poate, vor deveni mai bune și alta e să vezi că asta e politică de stat.

  • Joi, pe la ora 15, m-a sunat vecina mea și mi-a spus: „Fugi la mașină, s-a urcat un ninja pe mașina ta”. În acel moment, eram în tren cu copilul și mi-a luat 3 ore și jumătate să ajung acasă. Un vecin a ieșit în fugă afară, a întrebat care este problema, însă această „doamnă” a plecat, dar a reușit să-mi zgârie mașina cu tocurile. Acum o lună și jumătate mașina a avut parbrizul spart”, a scris ea pe pagina de Facebook ”Uniți pentru Ucraina”.
  • Poporul român e bun, blând și drept, cei mai buni și mai drepți dintre traci. Dacă ai nevoie de o cană de apă ți-o dau. Dacă nu ești atent să o prinzi și te lovește în bot cu ea, este un fff mare ghinion, trebuia să fii mai atent.

  • Producătorul chinez de avioane COMAC are oportunitatea de a sparge duopolul Airbus şi Boeing al pieţei avioanelor de pasageri, în următorul deceniu, a declarat pentru Reuters şeful companiei de leasing de avioane Dubai Aerospace Enterprise (DAE)
  • Râdeam, când a început Boeing să aibă probleme cu avioanele, după care să ucidă whistleblowerii, că vom ajunge să cumpărăm bilete de avion bifând dacă dorim avion de la Boeing sau nu. Cel mai probabil nu, o lungă perioadă, până când vor ajunge să coste jumătate de preț și atunci, înainte de îmbarcare, o să ai grijă să ai testamentul făcut, să îți ceri iertare de la cei dragi, chestii de astea.
    Dar odată ce o să avem de ales între avioane normale și avioane chinezești, deja viața devine o loterie, mai bine merg pe jos.

  • După mulţi ani de căsătorie s-a întărit convingerea că cel de lângă mine nu are empatie, aş putea spune că am fost abuzată psihologic. Din cauza lipsei de empatie, în momentele de bucurie, el mi-a adus supărare imediată, iar în momentele în care aveam nevoie de sprijinul lui moral, nu m-a susţinut. Există vindecare? Care este soluţia?”, au fost întrebările adresate de o femeie arhiepiscopul Tomisului, Teodosie, la postul de radio care acesta răspunde, cu regularitate, întrebărilor enoriaşilor.

    El i-a recomandat femeii să „îşi ducă crucea”. ”Poate exista şi vindecare, dar dumneata, care ai primit taina cununiei, trebuie să-ţi duci crucea, să te rogi să suplinească Dumnezeu această lipsă de empatie, pentru că ai un legământ. Soluţia este să nu vă despărţiţi, vindecarea o dă Dumnezeu”, i-a răspuns Teodosie femeii.

  • Unul din oamenii pe care sper să apuc să îi văd morți.

    Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.