Mai țineți minte grozava tentativă de asasinat asupra premierului Fico? Cea executată de un bătrân de 71 de ani, printre toți paznicii lui Fico, care se înghesuiau care mai de care să fie mai departe și mai inutil? Aia de nu a lăsat nici măcar o picătură de sânge la locul faptei?

Împușcat cu 4 fucking gloanțe, externat 2 săptămâni mai târziu. Se recuperează acasă după greaua suferință. Și, ce e mai important:

Premierul slovac Robert Fico a făcut miercuri primele declaraţii publice după ce a fost grav rănit de gloanţe într-o tentativă de asasinat la jumătatea lunii mai, el afirmând acum într-un mesaj video că şi-ar putea relua treptat activitatea în săptămânile următoare şi că îl iartă pe cel care a încercat să-l ucidă, transmit agenţiile internaţionale de presă, conform Agerpres.

În mesajul video postat pe Facebook, Fico spune că nu crede că tentativa de asasinat asupra lui a fost doar o acţiune a unui „nebun singuratic”, descriindu-l pe acesta drept un activist al opoziţiei. Totuşi, premierul slovac afirmă că îl iartă şi nu va începe o acţiune judiciară contra suspectului, în prezent arestat.

Acum de abia pot să afirm fără nicio jenă că tentativa aia de asasinat a fost un fake împuțit și că urmează zile foarte proaste pentru așa zisa democrație din Slovacia.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.