UPDATE- Donald Trump a fost găsit vinovat pentru toate cele 34 de capete de acuzare în procesul de la New York pentru banii tăinuiţi. Pronunţarea sentinţei a fost stabilită pentru 11 iulie. Primele declaraţii ale fostului preşedinte şi reacţia lui Biden

Cred că cea mai mare greșeală posibilă a administrației Biden a fost inculparea și judecarea lui Trump fix în această perioadă. Pentru că gunoiul portocaliu a primit platformă electorală absolut gratuită, efectiv îl vede și aude toată lumea. Iar efectele procesului, în cazul susținătorilor săi, sunt nule, animalelor nu le pasă de nimic, ei plâng în fața tribunalului și amenință cu război. În schimb, majoritatea tăcută, cei ce decid, de obicei, poate fi influențată de toată circoteca asta și de mesajele Dacă lui Trump îi fac asta, imaginați-vă ce ne pot face nouă.

Sigur, dacă iese președinte, Trump nu va face nimic, așa cum nu a făcut nimic nici în cei 4 ani anteriori. Va face bani și va face totul pentru a-și promova fiica la viitorul post de președinte al US. Ceea ce nu e deloc imposibil, în societatea în care trăiesc americanii acum. În rest, așa cum s-a văzut deja, nu prea decide el chestii, ci oamenii din spatele său.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.