Dacă nu știați, în Timișoara orice străin este un venetic nedemn de Timișoara. Orice timișorean se simte superior celorlalți români, pe bună dreptate, pentru că este timișorean născut și crescut și își merită statutul fie și datorită doar aerului de Timișoara care îi străbate căile nazale. Poate nu știați, dar, în presa timișoreană, infractorii sunt, ÎNTOTDEAUNA, delimitați geografic ca fiind din altă parte. Un violator din Olt, un spărgător din Suceava, hoții de buzunare din Cluj și tot așa. Dacă, printr-un ghinion, infractorul este născut în Timiș, i se caută legăturile părinților și de unde provin. Și, practic și infractorul devine de acolo.

Între timp, de fapt, în Timișoara, conduc clanurile țigănești de timișoreni, populația majoritară, de fapt, care fac, efectiv, ce vor și nimeni nu le poate face nimic.

Am salvat filmul, pentru că Dominic Fritz are verticalitatea unei râme și, cel mai probabil, va șterge filmul, la un moment dat. Salvatorul Timișoarei, înlocuitorul lui Robu, s-a gândit că acum, cu 2 săptămâni înainte de alegeri e momentul să rezolve această problemă, care, cel mai probabil, a apărut de acum o săptămână, nu de când porcul de Ciuhandu a făcut cadou centru Timișoarei clanurilor de țigani. Am pus acum link ca să puteți să mergeți să faceți dedicații de suflet și din suflet.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.