Mi-a plăcut ideea supereroului din Flash, când s-a lansat serialul, în 2014. Desigur, l-am abandonat după ce s-a terminat sezonul 1, pentru că cel mai rapid om din lumea era, în toate situațiile, de fapt, al doilea, întotdeauna se găsea cineva mai rapid decât el.

Mi-a plăcut și de Ezra Miller, la început, cred că l-am remarcat în primul Fantastic Beasts. După care au început să transpire tot felul de chestii despre el și, poate pe nedrept, nu știi niciodată care e adevărul, la Hollywood, mi s-a cam luat de el. Deși stilul său de aiurit e foarte drăguț și sensibil, my kind of guy.

Așa că m-am uitat și eu la ultimul Flash.
Mai bine nu mă uitam. Trecând peste CGI-ul care este inferior lui Matrix 1999, infect, zici că e făcut de un copil în 3D Max, după care explicat de regizor că vai, așa am vrut noi să fie, intriga este complet inconsistentă, efectiv nu are logică, experiențele sunt total random, ca și cum ar fi unit mai multe bucăți de filme similare, cu scopul de a îndesa mai multe vedete pe același ecran. Paradoxul temporal e explicat cu spaghete, dar nu chiar coerent, Nicholas Cage apare și el, în fine, o ciorbă apocaliptică, absolut dezamăgitoare.

Epoca James Gun la DCU începe teribil de prost. Și se anunță un Aquaman și mai prost, aflat cică la a 3 a serie de refilmări.

HOLLYWOOD, CALIFORNIA – JUNE 12: Ezra Miller attends the Los Angeles premiere of Warner Bros. “The Flash” at Ovation Hollywood on June 12, 2023 in Hollywood, California. (Photo by Rodin Eckenroth/FilmMagic)
Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.