S-a râs copios pe tema mizeriei de simulacru de concurs de la românii au talent, unde, din toți participanții, a câștigat un plod care recită poezii patriotarde despre cum ne-au furat străinii, dar ne vom ridica și vom fi iarăși ce am fost și mai mult decât atât.

Lumea s-a apucat să analizeze, să disece, dar vai, cum e posibil o asemenea mizerie să iasă câștigătoare, dintre atâția concurenți chiar valoroși, cum să îți bați joc de oameni și să le transmiți că arta lor, reală, este sub declamațiile unui puști dork , care simte el versurile și crede în ele?

Știți ce nu a remarcat lumea și, cel puțin mie, mi se pare foarte important?
Probabil nu știați, dar, în acest gen de concursuri, premiul cel mare este decis de producători. Voturile publicului, jurați etc sunt fix kkt. Premiul se acordă de către producătorii emisiunii, în funcție de ratingul și beneficiile pe care le aduce fiecare competitor. Cred că, dacă vă uitați pe genericul emisiunii, chiar veți găsi mențiunea cu producătorii.

Iar dacă ProTV, care e o mașină de produs bani, există exclusiv pentru asta și asta face de 30 de ani, a decis că râma aia mică este cel care a avut cea mai mare influență asupra publicului, înseamnă că ProTV a sărit deja în barca AUR și AUR va câștiga alegerile de anul viitor fluierând. Pentru că ProTV urmărește banii și atât.

Just saying.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.