Pentru că nu puteau lăsa un eveniment de asemenea importanță planetară să treacă neanalizat, din absolut toate unghiurile, nu a dost abandonat nici subiectul încoronării lui Charles al 3 lea. Și l-au analizat, din toate unghiurile, știm, clar, mai bine decât ei, de ce cheltuie atâția bani pe încoronarea unuia, știm tot.

Subiectul dezbătut de mulți specialiști români, însă, a fost De ce nu a abdicat Charles în favoarea lui fii-su, completat de analiza De ce a vrut Elisabeth să îl ardă pe Charles și nu a abdicat în favoarea lui, când încă mai era tânăr și merita să se bucure de titlul de rege, nu doar pentru că îi asigură un loc de veci într-o criptă de la Westminster Abbey. Sigur, se adaugă De ce cheltuiesc ăștia 250 milioane de lire pentru asta în loc să ni-i dea nouă, De ce schimbă monedele cu Charles și nu direct cu William, iar toppingul de pe tortul cunoașterii este Camilla Parker Bowles, demonstrația faptului că, dacă ai suficientă răbdare, poți ajunge regină, chiar dacă prințul tău e însurat cu o tipă a cărei talpă e mai frumoasă decât ai fost tu vreodată.

Anyway, surse din cadrul casei regale englezești mi-au zis să vă transmit că una din îndatoririle regilor și reginelor Angliei este să fie regi și regine până în ziua morții, ca să poată să facă tradiția aia cu Regele e mort, trăiască regele. Și, ca rege, nu vrei să îți adaugi numele în cartea de istorie într-un mod în care ți-e rușine de tine. Așa că na, se chinuie și ei, își chinuie și copiii, aia e.

E greu să fii rege.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.