Ne propunem de peste un an să mergem la Ikea, să ne luăm o masă de cafea. Nu am ajuns, din motive de lene și program dificil, deși nouă ne place mult masa aia tip unică folosință de la ei, măsuța Lack sau cum îi zice. E ieftină, simplă, se montează ușor și, după ce o zgârie și desenează copilul, o arunci și iei alta. Fac asta de 14 ani și se pare că o să o mai fac încă măcar vreo 4, dacă nu chiar 5.

Am fost în weekend, ne-am dus să luăm masă, ne-am întors cu masă, plus cuțit de bucătar, pus încă alte jde trincketsuri, că așa e când te duci la Ikea rar, îți aduci aminte că ai nevoie până și de prosoape de bucătărie..

Și am remarcat o chestie ciudată.
Masa Lack a devenit mult mai fragilă, mai ușoară. Și masa, și picioarele. Cumpăr aceeași masă de peste un deceniu, oriunde am locuit. Știu exact ce greutate are. Iar acum este mult, mult mai ușoară și cu o senzație foarte clară de fragilitate.

A mai observat cineva?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.