De când am blogul, din 2006, am scris în fiecare an câte o păcăleală de 1 aprilie. Unele bune, altele mai proaste. Cred că cea mai reușită a fost cea în care am anunțat că m-am angajat la Intact, să fac Din gura presei împreună cu Mircea Badea. 1000 de comentarii haioase de mi-a dat sangele pe nas, bune, bune de tot.

Anul acesta, după 3 ani de demență, pur și simplu nu am mai găsit ceva care să fie haios, să merite și să fie credibil. După tot ce s-a întâmplat în țară și lume, ce aș fi putut scrie? La un moment dat am vrut să scriu, împreună cu Vasilescu, că ne-am alăturat partidului lui Șoșoacă, pentru că vrea reîntregirea româniei.

Dar am abandonat, pentru că, efectiv, înseamnă nimic, ar fi fost doar o știre ca oricare alta, s-au întâmplat lucruri mult mai incredibile decât faptul că niște bloggeri s-au apucaț de țâța rusiei. Și făcusem și vizualurile…

Așa că na, îmi pare rău, acum știți de ce nu a fost nimic pe 1. Să sperăm că poate la anul, dacă mai trăiesc, îmi vine vreo idee să scot ce e mai bun din voi.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.