Vă rog frumos să vă gândiți bine, bine de tot, să vă sondați interioarele precum Bia Khalifa când primește un token și să îmi spuneți sincer:
Când ați urmărit, ultima oară, un meci de oină? Nu întreb când ați fost ultima oară spectator plătitor la un meci de oină, pentru că am o reputație de menținut și nu aș vrea să mă creadă cititorii naiv. Dar când ați văzut un meci de oină? Sau…știți vreo echipă de oină în românia? Vreun campionat? Ați auzit de GOAT-ul campionatului? Vreun centru înfipt de mare angajament? Chestii de astea?

Pentru că, să mor dacă înțeleg care e faza cu jocul ăsta, care este tot timpul considerat jocul național al româniei, DAR NIMENI nu a văzut vreodată un joc, NU EXISTĂ nici măcar o urmă a sa pe undeva, nu a existat vreodată o urmă de știre sportivă legată de vreun așa zis campionat de oină, nu există turnee locale sau internaționale, nu îl mai joacă nimeni pe lumea asta, efectiv lacrosse e un sport mai răspândit decât oina.

Și totuși este sport național, prin lege. Efectiv este ca aia cu urmașii dacilor, ce nație incredibilă au fost ei, doar că erau niște tâlhari de la nord de dunăre, șterși de pe fața pământului de către romani în 2 ani, dar, prin lege, sunt constructorii tunelelor, au dat limba universală, pe Iisus și Maria Magdalena etc.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.