Am mai scris despre Ramona Ioana Bruynseels, când au fost alegerile, mi s-a părut una din pupezele împinse în față de diverși, pentru varii motive.

Dânsa candida la președinție, din postura de fostă casieră la BCR și actuală nevastă de grangure bătrânel de BCR. Știți, așa cum se face avansul în corporație, cu cât ești mai deschisă, cu atât mai adân cu atât mai departe ajunge. Sau ajungi.

După care a avut o carieră fulminantă în politică, se știe, orice casieră bancară, după ce intră în contact cu organul masculin purtător de inteligență, devine înțeleaptă și poate fi consilier.

specialista în comunicare a vicepremierului Găbiță Oprea. După care, consilier în cabinetul Tudose. Da da, domnu Tudose, premierul PSD, iar presa vremii o dă drept Protejata lui Tudose. După plecarea lui Tudose a fost consilierul Vioricăi Dăncilă.

Iată, după acest parcurs politic fulminant, doamna Briusel a ajuns, în sfârșit, acolo unde trebuie, în AUR. De ce?

Pentru că viața mi-a oferit multe experiențe, pentru că știu cum e să fii și sărac dar și să ai de toate, pentru că mama mea, cu educație medie, a muncit aproape toată viața ei în trei schimburi iar eu am ajuns să am o diplomă de Harvard.

Well, dragii moșului, așa cum v-am mai spus, prostituția e o meserie care oferă multe satisfacții, în românia și nu numai.
Meseria e brățară de AUR.

Pentru cine nu înțelege. Femeia nu a absolvit Facultatea la Harvard. Și-a plătit un curs (singură, cu siguranță) de un an, în domniul politic. Este absolventă de Harvard așa cum e colonel prințul consort al Margaretei de Hopânțoale.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.