Nu toți medicii sunt la fel, ci doar majoritatea, cei care au putere de decizie, vile, amante de întreținut, mașini scumpe de condus. În rest, ăia săraci sunt cinstiți, cât timp sunt săraci. Sărac și cinstit.

Mă gândeam la domnul Tesloianu, medicul care le dădea, pacienților, medicamente care să simuleze bolile de care avea nevoie domnul Tesloianu să monteze aparate cardiace. Practic, le-a distrus viețile definitiv unor oameni sănătoși, pentru bani.

Dar știți ce e mai aiurea?
Pariați cu mine că oamenii ăia au dat șpagă minim 2000 de euro ca să li se monteze chestiile alea? Atât merge șpaga în domeniul operațiilor cardiace la stat, să știți.
Și furați, și cu banii luați, și cu sănătatea distrusă.

Vă garantez că îl vedem din nou operând. A operat el Ciomu din nou, darămite acest salvator de vieți.

Fun fact. Am găsit ceva site pe net unde tipul care scrie bagă și el știrea cu Tesloianu, dar uită să ștearga (cred eu) advertorialul din 2020, în care același Tesloianu era un înger care salva vieți, achiziționa aparate scumpe pentru salvat vieți, doctorul spitalului salva vieți, ce mai, toată lumea salva vieți. Nu garantez că e reclamă, dar mie așa îmi pare, un articol cumpărat.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.