Încă un accident în pasajul Unirii. Ieri, pe ploaie. Evident, nu este vina celor ce au reparat pasajul, nici măcar a lui Băluță, care nu a reparat el însuși pasajul, el doar a furat cei 12 milioane de euro cu care a cumpărat vopsea pentru interiorul pasajului. Din păcate, vopseaua a căzut ieri, odată cu ploaia. Cum, nu știați că ieri ploua în pasajul Unirii ca afară? Dar Băluță, ca orice pesedist deștept, a transformat o criză în oportunitate, așa că a anunțat deja că primăria are niște milioane de euro să repare pasajul, că doar nu o să îl lase așa.

Mi-am adus aminte de asta citind ieri cum că Nicușor a plătit, după doi ani, datoriile primăriei Bucureștiului. Datorii făcute de toata gașca asta pesedistă care s-a perindat pe acolo.
Doar că Băluță a furat, dar a și făcut. Nicușor doar a făcut, prin urmare, Firea e pe primul loc în opțiunile de vot ale bucureștenilor. Dacă făcea și el niște voiaje la mănăstiri, niște vouchere, chestii, știți, datoriile alea făcute de panarama din Voluntari, acum era pe cai mari.

Așa și cu Băluță. Am amici care îl votează cu două mâini, exact pe tema asta. A furat, dar a și făcut, uite ce pasaj și panseluțe.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.