Jur pe roșu că am impresia fermă că acești oameni, când fac dude de astea, le fac anumit, ca internetul să vorbească despre ei, faimă asigurată, succes, money in the bank.
Pe vremuri, se practica chestia Înjură-l pe blogger, ca să te menționeze și să devii celebru. A făcut-o inclusiv ăla de Mircea Badea, când s-a lansat el cu blogurili și a declarat că va rupe fâșul tuturor. Odihnească-se în pace, că s-a dus dintre noi de ceva ani. Am impresia că l-a dat afară și Voiculescu, că nu prea am mai auzit de el.

Cea mai haioasă dintre toți, însă, a fost fosta solistă de la fosta trupă T-Short, nu mai știu cum o cheamă și mi-e lene să caut muzică proastă pe google. Și-a făcut fata blog, era ceva gen 2010, poate mai devreme, poate mai târziu și, evident, a auzit de Arhi și Zoso. Așa că s-a prezentat în comentarii, cu ceva gen Ce faci, grasule, am auzit că ești cam prost pe aici, ai ceva de zis? Serios, să mor de nu a venit așa, cu placa pe conductă, jbang. Sigur, spera că eu o să scriu de ea, o să iasă circ și iată, încă o vedetă lansată în online, ca fufele alea pe care le lansa Dragoș Stanca prin 2010 și dădeau interviuri despre cum au adus ele bloggingul în românia, îmi scapă numele acum.

Fun times.
Anyway, am divagat. Poftiți la Simona, am impresia că, după ce termină cu tenisul, trece la politică, pentru că simulează scrisul ca panarama din Voluntari.


Foto by The one and only Gabi P.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.