Apple a început un meci cu Twitter, zice Musk.

Motivul împins la înaintare e despre freedom of speech controlat, dar hai să ne gândim mai bine.

Recent, s-au întâmplat următoarele scheme:

  • Se sparg niște farfurii prin China, proteste împotriva regimului și alte vrăjeli.
  • Protestele din China, cele de la fabrici, au făcut pagubă de 6 milioane de telefoane, care trebuiau să să vândă până în Q4.
  • Apple își amintește subit să aibă grijă de utilizatorii chinezi, limitând setarea AirDrop for Everyone, limitând-o la 10 minute.

Ca de obicei, Musk deranjează. Mie-mi place mult deranjul și haosul, că încurajează idei noi. Te scoate din amorțeală, îți ține creierul cald.

Problema e că voiam să rezolv cadourile de Crăciun cu un bax de telefoane și tablete Apple, dar parcă acum am rețineri. Nu știu ce să zic, nu prea-mi place să-mi selecteze telefonul ce să gândesc și cum să purced cu viața. Aș vrea să dictez eu ce face un accesoriu, nu invers.

P.S: Mi-a plăcut mult și faptul că s-a încercat un push pe faptul că @Apple și-a șters toate tweeturile. De fapt, contul ăla a fost folosit mereu pentru postări promovate, dar asta poate să afle oricine care știe să caute în arhive. Nu e cazul jurnaliștilor de Twitter cu două cifre-n IQ.

 

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.