În lunga mea viață de până acum, mi s-a pus fiola de 2 ori, în cei 25 de ani de permis de conducere. O dată acum muuuuuuuuuuulți ani, noaptea, undeva pe cheiul gârlei, spre Semănătoarea, era un filtru tematic, cu televiziuni and shit, conduceam bătrâna mea dacie Nova, prin urmare nu eram considerat vreun cetățean, ceva, așa că, în momentul înmânării, cu drăguțele îndemnuri Hai, mișcă mai repede și suflă, erau la geamul tărăboanței mele toate camerele și luminile, sigure că au prins vreun ghiorlan beat. Pur și simplu s-a auzit un geamăt trist când a ieșit cu zero.

A doua oară a fost acum vreo doi ani, pe la 11 noaptea, veneam de la spital, unde internasem fetele și am frânat mai brusc la un semafor. Jbang, a venit agentul de vizavi, cu muștiucul în folie Hai, hai, suflă, că nu e mare lucru. Bine, o secundă am fost tentat să fac circul ăla penibil cu ordinul de zi și motivul opririi, dar am oroare de momente jenante. Am suflat, a ieșit zero, m-a certat un pic că am frânat așa brusc, vai, puteați face un accident grav (strada era profund goală, eram prin Chitila, mă duceam spre reședința din Buftea) și am plecat.

Am amici vagi care au fost prinși băuți la volan. Fix cum zice maestrul Ilie, cu o bere, două la bord. Dosar penal, proces, condamnare la 2 ani cu amânarea pedepsei, pentru că niciunul din ei nu era general, așa că și-au asumat porcăria și și-au luat pedeapsa meritată, pe care au dus-o la capăt, ca bărbații.

Pocnitoarea asta de Ilie Năstase este absolut incredibil, când e vorba de a respecta legile. Aceeași circotecă o făcea și când era căsătorit cu pușcăriașa aia a cărei nume îmi scapă, acum face la fel, fără niciun respect față de nimic, pentru că el, înțelegeți, A JUCAT TENIS, așa că merită să i se facă o bandă specială de transport, care să meargă de la statuia Ilie Năstase, spre Piața Ilie Năstase, până la Palatul Năstase.

Urât a îmbătrânit ipochimenul ăsta.
Urât.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.