Câștigătorii codurilor sunt
Bogdan, Mandea Saracu și Nemesis. Codurile sunt valabile pana pe 31.12.2022.
Mailul lui Bogdan nu e valabil si efectiv nu am cum sa dau de el. Daca pana luni nu se schimba ceva, dam codul altcuiva.

Mâncarea e fudulie, băutura-i temelie. Sau în fine, orice ar fi, dacă nu ai și paharul tău de ceva, viața parcă e mai tristă, să știți.
Și iată, în sfârșit, a venit și momentul reducerilor de Black Friday de la Finestore, momentul epic așteptat de toți, pentru că vine finalul de an, vagi amici și lucrurile vor fi firoscoase. Pentru că DOAR ASTĂZI, la prețurile DEJA reduse pentru Black Friday, mai aveți o reducere de 10% pe care o puteți aplica folosind cuponul BF2022. Reducerea se aplică doar pe site, online, nu poate fi folosită în magazin.

Ce vă recomand pentru Black Friday:

Cortel XO Superieur 0.7L

Spytail Rum Cognac 0.7L

Costaripa Rosamara Valtenesi DOC 0.75L

G’Vine Floraison 0.7L

Gautier Extra 1755 0.7L

Tequila Rose Strawberry Cream 0.7L

Dictador 12 Ani Cutie Cadou 0.7L

Redemption Bourbon 0.7L

San Martino Prosecco Millesimato Brut 0.75L

Aristocratico Amarone Della Valpolicella DOCG 0.75L

Prețurile sunt bune, sunt reduceri pe bune, iar cei 10% în plus la reducere chiar fac diferența, deci dacă sunteți deciși, e timpul și momentul.

Încă o surpriză de Finestore este că există un concurs. Da. Un concurs cu premii, 20 de vouchere a 500 de lei, concurs care durează până pe 30 noiembrie. Regulamentul e simplu.

Și ultima, dar nu cea din urmă, este și că aveți, de la Finestore, prin intermediul meu, 3 vouchere a câte 200 de lei, doar pentru că sunteți cei mai mișto cititori, comentatori și vagi amici. Mecanismul de acordare a voucherelor e simplu. Lăsați un comentariu cu link către ce ați cumpărat sau ce ați vrea să cumpărați din finestore, iar eu, funcție de cât de bune sunt comentariile, o să aleg 3 oameni care vor primi voucherele.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.