Scrisoare deschisă către doamna Clotilde Armand, primarul sectorului 1.
Stimată doamnă, deși nu îmi place de dumneavoastră, ca om politic, sunteți răul mai mic decât fostul primar, Tudorache, așa că v-am susținut cu pasiune candidatura și, ulterior, evoluția ca primar ales. Am greșit și eu, dar cine nu greșește, ați greșit și dumneavoastră, greșeala se plătește, așa cum spune un bun prieten de-ai mei, Nicolae G.

Dar nu despre asta doresc să vorbesc în acest scurt mail, care este doar o interogație simplă, a unui cetățean simplu, votant de USR și Nicușor Dan.
Înțeleg că, în acest moment, aveți niște probleme cu ANI, pentru că ați simțit nevoia să faceți un program pe fonduri, care să lupte împotriva corupției și alte de-astea.

Întrebarea mea vine imediat. Din ce știu eu, sunteți un manager de succes, ați trecut pe la ceva firme, aveți și niște conturi în bancă, nici soțul nu e chiar muritor de foame, nici dumneavoastră nu trăiți de la salariu la salariu, ba aș zice că dimpotrivă, aveți și ați avut niște venituri măricele, care v-au permis un nivel de viață ridicat și un acces pe o scară socială ridicată.

Și acum întrebarea.
Dacă tot sunteți un manager de succes și nu sunteți muritoare de foame, aveți și niște bănuți prin conturi, și niște căsuțe și alte valori, de ce, când ați făcut acel proiect incredibil de presant, fără de care primăria sectorului 1 nu putea să respire, nu v-ați dat un salariu simbolic, de un leu, pentru managementul proiectului, știind că, din perspectiva primarului, să vă suplimentați singură veniturile altfel decât salarial este minim tricky? Și dacă, așa cum spune un amic securist, în cerințele de implementare e posibil să fi avut obligația unui venit minim, ca conducător de proiect, de ce nu ați făcut astfel încât salariul să fie virat automat în contul primăriei S1, pentru a preîntâmpina absolut orice discuție?

Întreb și eu, ca votantul simplu, care nu e atât de imbecil încât să vă scuze orice derapaj pe motiv că sunteți de-a noastră. Și pentru că nu sunt domnul Drulă, să vă apăr spunând că 3000 de euro sunt nimic, ANI ar trebui să se ocupe de furturile mari, nu mărunțișuri de astea.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.