Vă spun, asta este săptămâna, luna, anul Delia Matache, nu altceva. Bine, glumesc, dar măcar săptămâna tot e. Ca să elucidăm părerea mea despre Delia, eu o cunosc demult, ea mă știe, dar de mai puțin, că ea e de mai mult timp vedetă decât mine, înainte îmi plăcea mult cum cântă, de când a început scălâmbăiala asta în care cântă așa, în sictir și flegme, nu am mai ascultat nimic, în afară de a mă pune la curent cu chestii.

Două chestii a făcut Delia de a dus în delir. Una a fost o reclamă la o chestie de delivery, de a înnebunit lumea, cum dreaq să zici să nu mai gătești acasă, păi ce e aia, ai o responsabilitate socială, nu glumim așa cu chestii. Treaba asta nu o comentez, compania să marce banul dacă vrea expunere ca la Vali.

Ce voiam eu să comentez este declarația ei despre cum că nu vrea să facă copii și că femeile care nu vor copii ar trebui aplaudate. Nu-i așa că lucrul ăsta v-a dat peste cap busola personală și că simțiți că o luați razna de indignare? La fel a luat-o și la ceilalți cetățeni de bază din jurul nostru, fie ei pe internet sau în alte locuri, pe bună dreptate, de altfel. Cum adică să nu faci copii. CUM ADICĂ SĂ APLAUZI FEMEILE CARE NU VOR COPII??

Am o prietenă de instagram care a născut acum ceva vreme și, din când în când, pune poze pe instagram cu copilul ei. Vă spun cu mâna pe inimă, la fiecare postare, îl înjură pe copilul ăla. Că e a dracului, că nu o lasă să doarmă, că se poartă ca un răsfățat, tot felul de porcării de astea, cu tonalități isterice câteodată, aplaudate ferm de alte mămici care, iată, și ele suferă rău din cauza plozilor ai dracului pe care i-au făcut.

Am o amică real life care are un băiețel de care se plânge toată ziua, oricui vrea să îl asculte. E rău, e drăcos, nu o ascultă, nu vrea să facă nimic cum trebuie. Din când în când îl mai și bate, pentru că doar așa ascultă. Așa a făcut și mama, s-a justificat ea când ne-a povestit mizeria asta și nu a fost nimic rău, am meritat, că numai prostii făceam. Copilul ăla are ACUM vreo 2 ani și jumătate.

Știu o grămadă de oameni nefericiți pentru că au copii. Au făcut copii la presiunea idioților din jur, fie ei familie sau prieteni și, surpriză, copiii nu sunt ca pisicile sau cățeii, ci sunt oameni. Surpriză, e dificil să ai grijă de oameni. Iarăși, surpriză, nu toată lumea are vreo plăcere în a șterge omuleți de căcat la cur, deși paradigma societății îți spune că asta trebuie să fie împlinirea voastră cea mai mare.

Orice persoană, orice cuplu de pe lume asta are dreptul de a face sau nu copii. Dețin organele necesare, dar asta nu înseamnă și că e obligatoriu să le folosească, așa cum mulți dintre voi au creier, dar nu se simt obligați să îi dea altă întrebuințare decât chestii de bază. Niciunul din voi nu are dreptul de a judeca alt om pentru alegerile sale de procreere. În primul rând pentru că majoritatea celor care se ocupă cu judecatul sunt niște rupți în cur, la propriu și nu au capacitatea.

E un pic ca la avort aici. Sunt pro life, copiii au dreptul la viață din momentul din care au țâșnit pe canalul seminal al tatălui. Dar atât, sunt pro life, nu adopt copii, nu contribui cu nimic la creșterea copiilor ălora pe care îi vreau eu născuți din vaginul altora, nu dau eu bani, nu mă implic, nu doresc să le fie oferite ajutoare, că doar nu am pus-o eu să facă copii, i-a plăcut să se fută, acum să sufere. Nu? Suntem 8 miliarde, dar să plodim, să fim mulți, spre slava domnului, dar să nu mâncăm gândaci!

Mesajul meu final, pentru Delia, ar fi să nu mai vorbească despre introdus chestii în ea, că dă peste cap societatea românească.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.