În ultimii 5 ani, comentariile au fost moderate manual, de mine. Every fucking one. Toate cele 863 090 (ca idee, Prințesa a depășit milionul de comentarii, puteți să mergeți și să îi urați ceva de bine, dar să nu ziceți că v-am spus eu)

Am decis să fac un experiment și să las comentariile aproape la liber. Aproape, adică trec cele ale userilor înregistrați și a celor ce respectă regulile wordpressului. Vor rămâne mult mai puține de moderat manual, de către mine. Vedem cum vă comportați și, dacă sunteți băieți cuminți, poate rămâne așa pe termen nedeterminat.

Și încă ceva legat de mățăraia blogului.
Sunt aproape 3000 de useri înregistrați, dar sunt înregistrați degeaba, pentru că nu comentează, iar idee userilor înregistrați a apărut tocmai pentru a avea comentariile nemoderate. Sunt foarte tentat să îi șterg pe cei ce nu au măcar un comentariu lunar, îmi ocupați resurse din baza de date degeaba.
Opinii?

Later edit: daca ati primit acum refuz pe user, sa stiti ca e involuntar, am avut foarte multe de aprobat, majoritatea spam. Spuneti-mi ce user si il aprob

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.