Bine, el a anunțat mobilizarea generală parțială, pentru rezerviști și cei ce au experiență de front. Doar că în Uniunea Sovietelor Naziste armata e obligatorie, deci toți bărbații sunt rezerviști. Evident, vor fi mobilizați cei din zonele sărace ale nazistanului, Urali, Caucaz, futătorii de capre și de iaci, pentru că nu vrei sute de mii de fraieri mobilizați, cu arme, în jurul Moscovei, pentru că războiul s-ar încheia rapid, cu Putler spânzurat de coaie, de catargul bisericii Vasilii Blajenâi.

Ce înseamnă asta pentru noi? Înseamnă că cei 200 000 de militari profesioniști de la începutul invaziei s-au cam terminat, prin urmare războiul merge bine.

“Scopul Occidentului e să ne slăbească țara și să o distrugă. Spun direct că în 1991 au destrămat URSS și acum a venit timpul Federației Ruse să se rupă în regiuni care se luptă între ele.”

“Guvernul și ministerul apărării vor stabili statutul legal al voluntarilor și milițiilor din Donbas – ar trebui să fie același ca al personalului armatei ruse.”

“Politica intimidării și terorii a regimului de la Kiev devine tot mai teribilă și barbară.”

“Rusia nu poate să renunțe la oamenii ei, să fie ruptă în bucăți de un călău.” ❗️ “Ca să protejez Rusia, suveranitatea și integritatea ei, consider că e necesar să susțin propunerea de a face o mobilizare parțială.

cdn.jwplayer.com/previews/txbHO0WI

Și tinerii ruși, când aud de mobilizare generală.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.