Am, împreună cu niște amici vagi, un grup de Telegram, unde mai bârfim chestii, idei, ce influenceriță și-a mai arătat curul recent, alături de bărbacsu, chestii de astea. Și, printre noi, avem un amic pe care l-am descoperit pesedist. L-am descoperit pentru că a început să îl laude pe Băluță, cum a reparat el pasajul de la Unirii și cum iată, a furat, împreună cu clanurile mafiote, dar a și făcut.

Omul efectiv nu înțelege că, de fapt, Băluță a furat 12 milioane de euro, a tras niște dungi prin pasaj și, ce e mai important, a mai futut niște asfalt pe acolo. Pentru că, iată, într-o săptămână avem 4 incidente la intrarea în pasajul Unirii. Câte au fost acolo, în ultimii 20 de ani? Niciunul? Și brusc 4 în 7 zile? Trebuie să fii prost să crezi aberațiile poliției despre cum, vai, oamenii încalcă legea și de aia. Or încălca-o, dar Băluță a distrus pasajul Unirii și și-a furat 12 milioane de euro pentru asta.

The end.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.