AM urmărit lansarea iPhone 14 cu un singur scop. Să văd dacă au băgat USB-C în locul alimentării proprii, singurul motiv pentru care aș fi luat un alt telefon, care să în înlocuiască pe 11 Pro Maxul actul.

Surpriză, nu, ceea ce înseamnă că, de la anul, va fi ori încărcare wireless pentru toate, ori se trece la USB-C, because UE and the law. Și nu, nu îmi iau iPhone 14, pentru că e absolut identic cu iPhone 13. L-au cosmetizat puțin, gen acum are notchul mai distanțat de vârf și se redimensionează în funcție de ce faci. Right, cumpărați acest deodorant care ține 4 zile. Efectiv sunt identice, lumea s-a blocat într-un design de cutie de pantofi și nu mai iese de acolo.

Ce au băgat cu adevărat mișto este capacitatea apelurilor de urgență prin satelit. Ceea ce este fantastic, e un pas înainte uriaș pentru comunicații și pentru siguranța utilizatorilor. Dacă sunteți curioși cum e, folosiți funcția de google a internetului.

În rest, clasicul blabla, acum noul procesor, cu 40% mai rapid, noua cameră, cu 12.8% mai colorată, au inventat eSIM-ul, pe care îl am pe 11ProMax de 3 ani (bine, de fapt au inventat că au scos sim-ul fizic din telefoanele pentru americani, lucru minunat, sper să se întâmple și aici și să scăpăm de mizeria aia de carteluță inutilă)

Recomand. Să mai așteptați un an.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.