Am folosit și eu Tinder, de test, acum mulți ani, când nici nu exista Tinder pro, swipe gold și restul de porcării generatoare de cash pe bază de hormoni. Am avut un match cu o domnișoară drăguță, ea s-a băgat în seamă cu mine, am bârfit despre una-alta, ne-am luat la revedere și cam aia a fost. Testul a fost pentru blog, să ne-nțelegem, pentru că eram însurat și eu sunt bărbatul unei singure femei.

Din ce văd eu, în ultima perioadă, Tinderul a devenit doar spațiu de monetizare. Practic, cele mai multe doamne își fac reclamă la conturile de OnlyFans sau Instagram, prostituate simple cu bot de rață, care își caută suport material contra sex de proastă calitate, doamnele care au rupt valiza-n două în tinerețe iar acum, după ce li s-a lăsat pielea și lărgit restul, vor să se așeze la casa lor, să devină doamne cuminți, de casă, cu copii și responsabilități. Sau, ca în poză, prostituție relații contra cazare.

De aia și întreb.
Mai există oameni care folosesc Tinder pentru scopul său de bază, hookups, iubiri de scurtă durată, wam bam, thank you maam? Ați pățit?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.