Suntem tara care si-a distrus invatamantul, sistematic, an de an, cu intentie. In mod intentionat, imbecili precum Abramburica au fost pusi sefi peste invatamant, distrugand, in fiecare an, cate ceva. Au distrus bacalaureatul, l-au schimbat an de an, din temelii, in fiecare an altceva, altfel de teste, alta programa, au distrus sistemul scolar, trimestre, semestre, cinquemestre, clasa zero, distrugerea invatamantului profesional ne-a transformat intr-o tara de casiere cu Spiru Haret si Bioterra, totul, totul a fost distrus, ce face mizerabilul Sorin Campeanu acum e doar o bomboana pe o coliva care deja s-a stricat.

Stiti ce nu se va schimba niciodata in romania.
Soborul de popi de la deschiderea anului scolar. Indiferent de zi, intotdeauna se vor gasi doi hoitari gata sa binecuvanteze nou turma de oite, venite sa se infrupte de laizvorul de cunostinte al analfabetilor care se numesc profesori in ziua de azi.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.