Poza e ciordită de pe rebbut, m-a făcut curios, pentru contabilul din tine. Trecem peste declarația Noi ne plătim angajații cu mai puțin decât minimul pe economie, așa că vă obligăm pe voi să plătiți tips 10%, indiferent dacă vă place servirea sau nu, ca să le plătim salariile, pentru că na, așa e în românia, rata la Mercedes nu se plătește singură.

Ideea e că, în românia nu e US. Prețul nu este preț plus taxe și afli la casă cât costă prezervativul, de fapt. Prețul, conform legii românești, trebuie să fie FINAL, să conțină toate taxele și să nu poată fi manipulat cumva.

Și atunci cum justifici în contabilitate țeapa asta? 10% taxă de fraier? Nu există taxă de serviciu, nu ai cum băga asta în vreun fel, nu ai registru corespondent. Sau cel puțin așa știu eu, cu bruma mea de contabilitate rămasă din timpuri imemoriale. Cum dai pe bon taxa aia, dacă prețul hamburgerului astronomic este, în listă, altul? Adică este complet ilegal să ai în lista de preț hamburger de 50 de lei și pe bon să iasă cu 55 de lei.

Întrebări foarte serioase, să știți.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.