Doamna Strugariu este co-președinte al noului partid gata de salvat alte partide de la succes, REPER. Șeful dânsei este distinsul Dacian Cioloș, omul care a înmormântat orice urmă de speranță de opoziție, în românia, care a scos USR de la guvernare și care a plecat, mândru, așteptând următorul vehicul electoral care să îl ducă la Bruxelles.

Revenind la doamna Strugariu, am avut menajere în casă care aveau logică și cursivitate mult mai bune, cu prezentare stilistică și finalizare non facială, nu cum face doamna Strugariu, care nu mănâncă pește, dar mănâncă crap. Evident, distinsa patrihoață se referă la preferințele culinare ale plozilor din dotare, dar o face ca pentru casa de cultură a persoanelor cu sindrom Down din vama Sculeni. După care bagă o saramură de crap. Să fie.

În mod normal, aș trece peste, dar am atâta frustrare pe jegoșii ăștia, care au manipulat o țară întreagă, cu zăhărelul, după care au transformat-o în limonadă…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.