Se apropie toamna, începe iar circul cu Vai, ne năpădește covidul, să mai plătim câteva zeci de milioane la OK Medical și alte șmenării de genul, pentru teste, ca să ținem boala sub control, să vină măștile pentru care a fost condamnat tipul de la UNIFARM, să ne salveze viețile la popor!

E ok să avem grijă la covid. E ok să ne protejăm și să îi protejăm pe cei din jur. Dar să nu uităm că acest virus urmează aceeași cale ca toate virusurile de tipul său. Dezvoltă variante din ce în ce mai inofensive, pentru că învață să trăiască cu gazda sa, nu să o ucidă. Uitați-vă ieri, 33 de morți, din care 24 nevaccinați și toți cu comorbidități. Deja sună, cumva, altfel, decât în vremurile de glorie când manțocarii din armată inventau izolete, de râdeau până și moldovenii din Moldova de noi.

Iar vaccinurile și-au făcut treaba cu vârf și îndesat și au salvat milioane de la moarte și le-au dezvoltat rezistența, în timp. Iată, eu, cu comorbidități gen diabet, am avut covid și m-am simțit ușor friguros într-o seară și am luat un paracetamol. Asta a fost toată boala. Dar vaccinat de 3 ori, copiii vaccinați de 3 ori și în curând și doza 4.

Așa că da, e ok, o să fie multe teste care să ne arate vai, câți bolnavi sunt. Doar că bolnavii ăia vor fi majoritar asimptomatici. Vreți să treceți cu bine și peste această ultimă iarnă de COVID? Mergeți și faceți-vă vaccinul, păstrați o igienă decentă, spălați-vă pe mâini des și cam aia e. A trecut și pandemia asta.

Pregătiți-vă pentru cea cu variola maimuței, am înțeles că se transmite majoritar la persoanele gay. Iar cu românii sunt un popor care o iau în poponeț de sute de ani, terenul e pregătit pentru o erupție de cazuri.

Să îmi spuneți dacă vreți să las comentariile antivaxerilor și dacă da, dacă vă ocupați de ei.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.