Zilele trecute am avut ideea genială de a merge, până la parcarea subterană unde avem Mercedesul, cu trotineta, pentru că de ce nu. Așa că am încălecat și eu, și Luna, pe bidiviul electric din dotare, Kugoo Kirin G1 și am purces cei 800 de metri până la garaj. 110 kile eu, 55 de kile ea, ne-a dus fără probleme.

Cel puțin așa am crezut atunci, pentru că, a doua zi, roata pe față era dezumflată. Am umflat-o rapid, am mers pe unde aveam treabă, când am ajuns acasă, deja fleoncănea de cât de fără aer era. Pierdea aer cum pierd femeile celulită pe plajă când aud că e Buhnici prin zonă.

Anyway, una peste alta, 50 de euro mai târziu, am găsit un service care avea roți pline, cu structură tip fagure, mi-a schimbat cauciucul cu unul din acela, all good. Acum, nu îmi dau seama exact, am mers doar de 2 ori cu ea, de atunci, pe distanțe scurte, dar am impresia că e mai instabilă cu cel cu fagure, am simțit că mă duc, într-o curbă mai închisă. Vedem la proxima căzătură, nu știu.

Anyway, dacă vă luați trotinete, nu vă cărați soția pe ele, indiferent cât de slabe par.
Cărați-vă copilul.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.