A apărut filmul intervenției poliției la școala din Uvalde

90 de minute în care copiii sunt uciși iar poliția nu face nimic, se ascunde și se mai uită și pe porntube între timp, de plictiseală.

Înțeleg perfect toate discuțiile pro și contra arme de acolo. Vorbim de miliarde pompați e NRA, o populație majoritar analfabetă, copii mai facem, dar viața făr AR15 e pustiu.

Știți ce nu înțeleg eu?
De ce, într-o țară unde cumpăratul de arme e mai facil decât cumpăratul de alcool, polițiștii, cel ce a condus operația, primarul, încă mai trăiesc? Efectiv se știu toți, cu nume și prenume, ar putea deceda simultan, în aceeași zi. De ce părinții copiilor nu iau armele alea pentru care se luptă lumea în discuții și nu își fac dreptate? Așteaptă justiția? Un proces just și corect, după care polițiștii să înțeleagă unde au greșit și să aibă regrete eterne? După ce copiii le-au fost măcelăriți, în timp ce gunoaiele astea priveau cu indiferență, ba chiar îi arestau pe părinții ce încercau să intre să își salveze copiii?

Nu știu, serios, chiar nu pricep. Încerc să mă pun în locul acelor părinți și nu îmi iese deloc.
Dacă nu știați, poliția a făcut presiuni inclusiv asupra părinților să nu mai facă atâta scandal. Iar publicarea acestei filmări a primit o reacție negativă complet din partea autorităților și A COMUNITĂȚII.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.