Am cartele sau abonament Vodafone din vremuri imemoriale, inclusiv de dinainte de a se numi Vodafone și mi-am luat primul meu telefon mobil, un Philips Diga, pe care cred că îl mai am și acum, pe lângă Motorola StarTac, my prised posesion ever.

Inclusiv prin peregrinările mele prin lume, oriunde aș fi, eu tot la un shop Vodafone mă opresc, ca să îmi cumpăr cartela regulamentară de date mobile din țara respectivă. Și acolo mă frustra o chestie, faptul că în magazinele alea Vodafone puteai face orice, lua orice, nu doar abonamente și cartele, ca în România.

Dar iată, prieteni, așteptarea s-a terminat, pentru că Vodafone lansează platforma comercială EasyTech, care aduce o gamă extinsă de produse atât în magazinul online, cât și în magazinele fizice, cu noi dispozitive, de la electronice și electrocasnice mici, la gadgeturi și soluții IoT, dar și noi servicii, în completarea pachetelor de comunicații convergente existente.

Astfel, clienții pot achiziționa din magazine sau direct de pe platformă telefoane, produse audio, tablete, ceasuri inteligente și dispozitive conectate pentru locuință, dar și trotinete electrice, purificatoare de aer, aspiratoare robot, sisteme Wi-Fi Mesh sau accesorii.

Eu am fost curios să văd magazinele și m-am dus la Vodafone din Mega Mall, să arunc ochii pe produse.

Iar în magazin am aflat că, acum, poți lua de la Vodafone, în rate, nu doar telefoane ci și gadgeturi și produse IoT și nu doar în 24 de rate, cum era înainte ci și în 6, 12, 18, 24 sau 36 de rate, fără dobândă, indiferent de produs.

Și nu doar atât. Vrei un telefon șmecher? Poți să te duci cu telefonul vechi la buyback și să îl iei pe cel nou la un preț mai avantajos. Iar cel nou va avea asigurare de ecran gratuită, pentru 12 lunni, pentru orice abonament începând cu RED12.

Și, uite-așa, în timp, Vodafone se transformă într-o companie de tehnologie, iar acest lucru ne bucură, pentru că avem nevoie, în piață, de nume cu greutate, care să stea în spatele pachetelor de servicii asociate cu noile tehnologii.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.