Citeam despre clasicele leakuri legate de viitorul iPhone, leakuri care deja sunt penibile, pentru că aparatele arată la fel de câțiva ani, diferențele de dotări sunt nesemnificative și 99% din utilizatori nici nu știu ce e aia LIDAR și la ce folosește, sau variatele tooluri de poze și spanac, plus optimizarea nebună a bateriei, care, la fiecare model, ajunge să dureze chiar și cu 2 ore mai mult decât modelul precedent.

Să ne înțelegem, sunt foarte mulțumit de iPhoneul meu 11 Max Pro, după ce am reușit să mă adaptez ecosistemului și să nu mai mi se pară contraintuitive toate chestiile de pe el, nici măcar nu mă gândesc, în condițiile actuale, să schimb telefonul și să mă întorc la oboseala aglomerată a androidului. Nemaivorbind că singurul telefon care m-ar tenta, Samsung 22 Pro, cel cu stylus, are, în continuare marginile rotunjite, ceea ce, la mine, este un big nono.

Problema, atunci când iei un vârf de gamă, este că ajungi, la un moment dat, să te plictisești de el. Cum m-am plictisit eu de al meu. Și, plictisit fiind, nu am ce să iau altceva. Pentru că 12 și 13 sunt relativ la fel, diferențele alea interne mă lasă rece, că nu măsor cu laser, bateria ține la fel de prost, deci nu mă atrage nimic.

În plus, din 2024, toate telefoanele din UE trebuie să aibă USB Type C la alimentare, iar Apple va fi obligat, atunci, să schimbe și design, și alimentare. Zvonurile sunt că e posibil să treacă exclusiv pe alimentare wireless, ceea ce ar însemna că designerii vor rămâne cu un spațiu foarte mare, ocupat acum de lightningul vieții, ceea ce înseamnă că, foarte posibil, vor introduce ceva nou, sau vor mări capacitatea bateriei sau cine știe, oricum, ceva foarte diferit de ce este acum.

Așa că nu am nicio motivație să iau altul, acum, ci, cel mai probabil, la anul.
Și sunt tare plictisit de el, merge la fel ca în prima zi, nemernicul.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.