M-am gândit să vin cu feedback după ce am și folosit o perioadă vestita trotinetă cu care am distrus barierele internetului.

Feedbackul este că e genial. No joke și nu mă refer aici neapărat la trotineta mea, deși este, într-adevăr, incredibil de mișto, de confortabilă și rapidă, ci la călătoria cu trotineta prin oraș, puteți folosi orice trotinetă decentă. Adevăr vă spun vouă, nu m-am deplasat vreodată mai repede prin vreun oraș, nici măcar pe bicicletă (acolo și din cauză că, well, you know, pedalatul ăla nu e chiar așa, pentru oricine). Efectiv ajung oriunde in a matter of minutes, și da, chiar oriunde, desigur, în limita distanței maxime a trotinetei. La G1 al meu, zice că e 40 km, eu am mers vreo 35 și pâlpâia ultima liniuță, deci cam pe acolo e, să zic, dar eu sunt mai aproape de limita de sus a tonajului suportat de trotinetă.

De când am luat-o, am tot mers împreună cu Luna prin diverse orașe din lume, cu trotinetele în portbagaj (i-am luat și Lunei un Kirin S1 Pro, pe care l-am dat înapoi, pentru că sistemul acela de pliere este profund imposibil, făcut totalmente aiurea și, după vreo 3 plieri, nu a mai vrut să se desfacă) și este absolut superb să ajungi undeva central, lași mașina într-o parcare subterană, te urci pe trotinete și baila, bebelușelos, ajungi oriunde, super rapid și confortabil, îți flutură vântul buzele, totul este mișto și relaxant. Este un super feeling de libertate, vă spun.

Așa că, dacă vreți și voi, well, vă mai trebuie niște firfirei, acolo și atât. Singurul sfat pe care vi-l pot da este să nu vă zgârciți la bani. Nu vorbim de rachete aici, la urma urmei, toate sunt niște chinezării, dar, cel puțin la astea, dacă vrei quality, vrei, viteză, vrei baterie bună, vrei suspensii, chestiile astea costă. Bănuiesc că e ok și cu ceva mai ieftin, dar, cel mai probabil, va diferi stilul de deplasare și nu vrei să simți în coccis reverberând orice pietricică.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.