V-am zis demult că singurul scop al lui Cioloș este distrugerea unicei umbre de împotrivire la căpușarea completă a statului român (1, 2, 3). Nu m-ați crezut, nu e adevărat, nu se poate, adu dovezi, omul se luptă și plm.

Din păcate, e irelevant ce mai cred eu sau ce am spus, omul și-a făcut datoria cu minuțiozitate și a reușit să predea țara clanurilor mafiote din politică, nu mai există nimeni care să li se poată opune, iar tendința este ca, la următoarele alegeri, puterea să se concentreze complet în mâinile USL, cu Klaus președinte încă 10 ani, dacă va fi să fie.

Iar acum o ia de la capăt, rolul să fiind de conservă gardian. Urmează iarăși un România100 care nu va face nimic, va sta pe banii românilor la Bruxelles și va aștepta primii fraieri care vor încerca să miște în front. După care uniune populară, pupat piața Unirii, distrugere. Are timp, e încă tânăr. Pare a fi un președinte bun pentru 2034

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.