Patru dintre cele șase jurii au plasat toate celelalte cinci țări în Topul lor cinci (ținând cont că nu au putut vota pentru ele însele);
Unul dintre jurii a votat pentru aceleași cinci țări în Top 6;
Ultimul dintre cele șase jurii a plasat patru dintre celelalte cinci țări în Top 4 și pe al cincilea în Top 7;
Patru dintre cele șase au primit cel puțin un punctaj maxim de la celelalte.

Acum, nu cred că cineva se îndoia că juriile Eurovision sunt niște șmenari clasici. Sanda Ladoși, Pocorschi, să fim serioși. Dar eu sunt curios dacă chestia asta, care e constituire de grup infracțional organizat, va fi cercetată până la capăt de cineva.

Pentru că, să ne înțelegem, înseamnă că membrii juriilor din cele 6 țări au conspirat împreună, au avut întâlniri, au elaborat strategii pentru a-și îndeplini obiectivul. La modul grosolan, dacă până și cei care oblăduiesc șușaneaua s-au sesizat și le-au dat cu praf de mers. Și asta înseamnă că nu e prima oară, că există o dâră infracțională de-a lungul anilor, care se împletește prin Europa și are un izvor, pe undeva.

Bine, glumesc, știu că se va pune batista pe țambal, o să asistăm la ieșirile ultragiate ale circăreselor din PSD și cam aia o să fie tot.

Sanda Ladoși, Luminița Anghel, Ovi Jacobsen, Liviu Elekeș și Mihai Pocorschi

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.