Când a început războiul, pardon, operațiunea specială de ucis și violat copii din Ucraina, din cauza stresului uriaș, ca să nu o iau pe panta xanaxului etern, m-am reapucat de fumat. Sănătos, pe helth, cu iqos și heets mentolate, alea cu biluță de mentol în interior, ca bărbații adevărați. Între timp am trecut la turqoise, pentru că alea erau prea dulci și consumam un cartuș în câteva zile.

Acum aș vrea să pun pauză la fumat, dar, din cauza cantității imense de nicotină băgată în ultimele 2 luni, mi-e cam greuț să renunț așa, brusc, așa că aș vrea să trec pe vapat. A trecut, totuși, cam multă vreme de când am vapat eu, așa că nu mai știu nimic pe subiect.

M-ar interesa niște aparate mișto, care să nu curgă, cu putere reglabilă și baterie mare, cu reîncărcare, nu capsule de la te miri cine, pentru că vreau să le folosesc cu CBD. Nu mă interesează starter kits, stilouașe de alea funny și frumos colorate, ci aparate serioase. De exemplu, ce e în poză e doar o baterie funky, ce mi-ar mai trebui la el? M-ar ajuta și niște linkuri de pe amazon, cu uleiuri CBD, dacă folosiți, cu ce diluați și ce aromă de plăcintă folosiți și în ce cantități. pe scurt, totul despre vaping, un ghid hipertensiv despre fumat.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.