Nu prea m-a dat pe spate Seinfeld, la vremea lui. Bine, eram și foarte tinerel când s-a difuzat, dar oricum, genul acela de umor care bruschează situațiile normale nu este și nu a fost vreodată pe gustul meu. L-am văzut, evident, pe tot, inclusiv vestitul ultim episod, care mie, personal mi s-a părut o tâmpenie care nu prea a încoronat serialul. Nu am mai vrut să îl revăd vreodată, doar faze singulare, pe internet, din cele relativ funny.

Friends a fost haios, într-o oarecare măsură, mai ales prin prisma lui Joey Tribiani, în prima jumătate a serialului. Dacă nu erau, Joey și Chandler, nu cred că m-aș fi uitat, Rachel mult prea hoe iar Ross mult prea obositor de dumb. Povestea lor nu e exact ceva care să mă distreze, singura chestie funny era cea cu We were on a break! Restul, da, multe faze haioase, dar cam atât. Nici pe el nu l-am mai urmărit, vreodată, am văzut Friends Reunion, am deplâns starea deplorabilă în care a ajuns Chandler, moving along.

The big bang theory a fost mult mai aproape de sufletul meu. Glumele și stările mult mai bune, mai pe inteligență, mai credibile, personajele foarte bine creionate și purtate, fiecare dintre ei fiind geniali, Wolowitz, Raj, Leonard și, desigur, interpretarea incredibilă a lui Sheldon, care face rolul vieții sale, nu cred că, vreodată, va mai putea să se rupă de această imagine. Bine, ultimul sezona a fost destul de obosit, iar în ultimul episod au încercat să bage toată zestrea satului pe prisma săracului.

Fun fact, revedeam ultimul episod din serie, pe Netflix, în noaptea în care l-au scos de pe site. La 12 noaptea fix, s-a închis, sănătate, ura și la gară. Bine, noroc că mai era și pe alte situri absolut legale, altfel rămâneam frustrat sau ceva. Da, l-am urmarit săptămână de săptămână, când era live, după care l-am mai văzut și separat, de câteva ori.

Dar serialul meu preferat, pe care l-am văzut de multe ori și pe care o să îl mai revăd, este Scrubs. Desigur, nu și sezonul 9. Filmul acela, măi copii…nu știu, nici măcar nu pot vorbi despre el, pentru că, pentru mine, este vorba de o emoție continuă și niște caractere care mi-au fost și îmi sunt foarte dragi.

Așa că da, el este alesul. Bine, mai sunt, normal, cu mențiunea notabilă Stargate, care era un ditamai spațiu în inima mea, am văzut și revăzut de nuștiucâte ori totul, iar lumea lor este atât de bine întipărită în mintea mea, încât ajunge să se confunde cu realitatea.

Așa că, stau și mă întreb, pe alții ce seriale i-au impresionat la modul revăzut periodic?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.