Ei sunt Squirmy and Grubs, i-am găsit aseară pe Facebook, din întâmplare, pe un video de la Unilad. Sunt împreună de 6 ani, s-au cunoscut când el era în ultimul an de facultate, ea l-a căutat, s-au cunoscut și sunt împreună de atunci. Just watch.

Ok, știu ce gândiți. El, de fapt, are foarte mulți bani, dacă nu el, cel mai probabil părinții săi, iar ea îl parazitează, așteptând ca el să treacă la cele sfinte, după care să își savureze bănuții câștigați cu greu.
Doar că nu. În anul când s-au cunoscut, el câștigase, din salariu și drepturi de autor, 50 000 de dolari. Bani de acadele, în US.

M-am gândit la tipul care scria despre grelele sale bătălii cu viața, dacă să rămână alături de femeia care a avut ghinionul de a se îmbolnăvi, în timp ce era într-o relație cu el. Ce diferență de abordare și de acceptare a vieții. Nu toți oamenii sunt la fel, unii trăiesc și prin sacrificiu personal. Deși, cel mai probabil, doar din exterior se vede ca un sacrificiu.

Sunt curios, voi cum vedeți situația asta? O credeți posibilă? Cum o explicați, din punct de vedere uman?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.